xtrade logo

Platform Perdagangan Xtrade

Temui Platform Perdagangan Generasi Seterusnya. Boleh diakses di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa, dari mana-mana peranti.

Xtrade WebTrader
Aplikasi Mudah Alih
Aplikasi Perdagangan Tablet

Xtrade WebTrader

Platform web berdasarkan pelayar kami menawarkan set ciri dan alat perdagangan yang banyak untuk memastikan pengalaman perdagangan yang dioptimumkan. Akses analisis pasaran terbaik yang tersedia dengan mudah dan laksanakan perdagangan dan pesanan dengan cepat. Muat turun tidak diperlukan.
Daftar

Aplikasi Mudah Alih

Aplikasi perdagangan berbilang aset intuitif kami mengandungi kefungsian berciri penuh, pencartaan masa sebenar dengan semua penunjuk teknikal terkemuka dan alat perdagangan yang meluas.
Nikmati isyarat, pemberitahuan, navigasi satu klik yang mesra dan alat pencartaan profesional di hujung jari anda.

Aplikasi Perdagangan Tablet

Alami platform perdagangan mudah alih muktamad kami pada tablet anda: antara muka grafik lanjutan, transaksi dan deposit pantas, laporan aktiviti lengkap, navigasi intuitif dan tetapan isyarat. Platform mesra pengguna kami menawarkan semua kefungsian terkemuka untuk disesuaikan dengan keperluan anda.

Ready to trade?

Get started with your Xtrade account today

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara. Perdagangan FX/CFD melibatkan tahap risiko yang ketara dan anda mungkin kehilangan semua modal yang anda laburkan. Sila pastikan bahawa anda telah memahami risiko yang terlibat.