Maklumat Perdagangan

Buka sebuah Akaun dengan Xtrade

Terokai Platform Perdagangan Generasi Seterusnya kami. Boleh diakses di mana sahaja, bila-bila masa, dari mana-mana peranti.

Membuka sebuah akaun dengan Xtrade adalah mudah dan pantas. Hanya sebuah akaun yang anda perlukan untuk mencapai tawaran penuh aset di Xtrade.

Sebagai sebuah institusi kewangan yang dikawal selia kami menggabungkan kelebihan teknologi canggih dengan perkhidmatan yang boleh dipercayai. Sebaik sahaja permohonan anda diluluskan, anda akan mendapat akses kepada platform kami, kursus-kursus pendidikan dan banyak lagi!

Ketahui lebih lanjut mengenai langkah-langkah untuk Membuka sebuah Akaun, atau memulakan perdagangan sekarang dengan sebuah Platform Demo Percuma!


Bagaimana untuk membuka akaun dengan Xtrade

Langkah 1 – Permohonan Dalam Talian

Di sini adalah di mana kami mengumpulkan maklumat hubungan peribadi, maklumat kewangan, dan bukti pengenalan / dokumentasi tempat kediaman. Permohonan dalam talian mengambil masa 5 hingga 10 minit dan boleh diselesaikan di desktop, peranti tablet atau telefon pintar.

Langkah 2 – Proses Kelulusan

Proses kelulusan diselesaikan dalam tempoh 24 jam secara purata dan termasuk mengesahkan maklumat yang anda berikan dalam borang permohonan dan dokumen anda.

Langkah 3 – Pendanaan

Dengan Xtrade, anda boleh mendanakan akaun anda secara pantas dengan semua mekanisme pemindahan dalam talian terkemuka untuk deposit dan pengeluaran, ditentukan oleh mata wang dan saluran yang anda pilih semasa proses deposit.

*Untuk melihat kaedah pembayaran yang sedia ada dalam negara tertentu, sila klik di sini.

*Syarat-syarat: $200 adalah pendanaan minimum diperlukan untuk membuka akaun dengan Xtrade (diguna pakai terhadap semua jenis akaun).

*Lihat lebih lanjut Soalan Lazim mengenai pembukaan sebuah akaun di sini.


Tawaran Akaun Standard Akaun Premium Akaun Platinum VIP
Deposit Minimum $200 $1,000 $5,000 $25,000
Deposit Bebas Komisen
Sebaran Tetap*
EURUSD 5 3 3 2
GBPUSD 5 4 3 3
Jerman 30 500 350 300 280
Emas 100 70 60 50
Kopi 40 30 30 25
Perak 70 60 60 50
Minyak 8 6 6 5
Brent 8 7 6 5
USDCAD 5 4 4 3
USDCHF 7 5 5 4
USDJPY 5 3 3 3
Latihan Diperibadikan
Kursus-kursus
E-Buku
Akaun Demo
Tutorial Video
Webinar
Laporan Harian
Isyarat Hari ini
Trend Hari Ini
Kalendar Ekonomi
Perpustakaan Sumber
Sembang Dalam Talian
Yuran Pengeluaran/Deposit
Yuran Akaun Tidak Aktif
Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara. Perdagangan FX/CFD melibatkan tahap risiko yang ketara dan anda mungkin kehilangan semua modal yang anda laburkan. Sila pastikan bahawa anda telah memahami risiko yang terlibat.