xtrade logo

Maklumat Perdagangan

Maklumat Deposit

Perbankan Selamat dan Terlindung

Xtrade menyediakan pilihan perbankan lindungan dan selamat daripada rangkaian dipilih dengan berhati-hati sekutu e-dagang yang dipercayai dan institusi kewangan yang mendahului di seluruh dunia. Ini memberikan Xtrade keupayaan untuk menyediakan klien dengan kaedah pembayaran dalam talian paling popular, seperti diperincikan dalam seksyen Pilihan Pembayaran di bawah.

Transaksi Deposit Lindungan

Pusat Perdagangan Xtrade menggandakan penyulitan 256-bit SSL Bank Standard untuk melindungi data pengguna. Mohor jaminan indentiti Tapak Sebenar bersama dengan pematuhan AICPA WebTrust membolehkan keselamatan terbaik tersedia untuk e-dagang. Selain daripada itu, tapak web diuji dengan kerap untuk membantu melindungi pengguna daripada kecurian identiti dan penipuan kad kredit.

Kad Kredit/Debit

Membuat Deposit

  • Akses skrin lobi perdagangan utama dan klik 'Deposit'.
  • Masukkan amaun untuk didepositkan dan lengkapkan butiran borang.
  • Klik 'Deposit' – Pengesahan akan muncul selepas beberapa saat.

Jika deposit anda berjaya, dana akan ditambah pada akaun Xtrade anda.
Anda akan menerima pengesahan e-mel tentang deposit anda.

Pindahan Bank

Membuat Deposit

  • Akses skrin lobi perdagangan utama dan klik 'Deposit'.
  • Pilih 'Pindahan Bank'
  • Ikut arahan pada skrin, lengkapkan borang dan pilih 'Deposit'.
Selepas pindahan anda disahkan, anda boleh memulakan perdagangan (boleh mengambil masa sehingga 5 hari bekerja).

Sokongan Pembayaran

Untuk sokongan pembayaran, pasukan Sokongan Klien kami bersedia untuk membantu anda dengan apa-apa soalan yang anda mungkin ada untuk membuat pengalaman perdagangan dalam talian anda menyenangkan dan mudah yang boleh. Wakil Sokongan Klien kami tersedia untuk membantu anda 24 jam sehari, 5 hari seminggu. Sila hubungi kami dengan apa-apa oalan yang anda mungkin ada. Adalah penting untuk memasukkan ID Klien anda, nama dan alamat penuh bersama-sama dengan sebanyak maklumat yang mungkin mengenai pertanyaan anda untuk membantu menyelesaikan apa-apa isu secepat dan secekap yang mungkin.

Sila ambil Perhatian
Apa-apa dana untuk dideposit ke dalam akaun anda mesti dihantar dan diterima dengan nama yang sama seperti pemegang akaun. Dana yang telah dihantar oleh seseorang selain daripada pemegang akaun tidak akan diterima.

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara. Perdagangan FX/CFD melibatkan tahap risiko yang ketara dan anda mungkin kehilangan semua modal yang anda laburkan. Sila pastikan bahawa anda telah memahami risiko yang terlibat.